Wilt u een nieuwe schutting in Heerhugowaard laten zetten? Hovenier Hart is zeker het juiste adres voor u. Wij zijn een allround gediplomeerde hovenier in regio Heerhugowaard voor zowel particuliere als zakelijke tuinen. Onze hovenier is gespecialiseerd in ontwerpen, aanleggen, onderhouden en het bestraten van tuinen. Uw tuin is bij Hovenier Hart in regio Heerhugowaard in goede handen! Wat u ook laat doen aan uw tuin, Hovenier Hart heeft hart voor uw tuin! Dit zult u dan ook ervaren bij het plaatsen van een schutting in Heerhugowaard of elders in ons werkgebied.

Voor het plaatsen van een schutting in Heerhugowaard door onze hovenier bent u dan ook verzekerd van:

  • Zeer scherpe tarieven;
  • Altijd snelle service;
  • Veel tevreden klanten in uw regio;
  • Inclusief 12 maanden garantie;

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het plaatsen van een schutting in Heerhugowaard? Neem dan contact met ons op. Dit doet u door een e-mail te sturen naar info@hoveniersbedrijfhart.nl. Ook kunt u bellen naar 072 – 528 07 78. Hoveniersbedrijf Hart is gevestigd aan de Biesboschstraat 34 in Alkmaar.

Een schutting speelt een grote rol in de tuinen in Heerhugowaard

Hovenier Hart ervaart dat iedereen zijn eigen stuk tuin netjes wilt afbakenen met het liefst zo min mogelijk onderhoud. Onze hovenier in Heerhugowaard vindt een tuinscherm dan ook zeer geschikt voor. U kunt zelfs jarenlang plezier hebben van een schutting van Hovenier Hart. Bij ons kunt u kiezen uit:

  • hardhouten tuinschermen
  • eiken tuinschermen
  • geïmpregneerde tuinschermen.

Onze hardhouten- en eikenhouten schuttingen gaan ongeveer 15 tot 20 jaar mee. Heeft u interesse in onze mogelijkheden voor het plaatsen van een schutting in Heerhugowaard? Bekijk dan ook direct onze aanbieding(en)!

Het werkgebied van Hovenier Hart

Hovenier Hart heeft veel mensen kunnen helpen met hun tuin in Heerhugowaard en Alkmaar. Daarnaast zijn wij ook actief in onder andere de plaatsen Oudorp, Limmen, Castricum, Bergen, Bergen aan Zee, Uitgeest, Schagen, Schoorl, Heiloo, Langedijk, Koedijk, Hoorn en Obdam.