Na 11 jaar ervaring opgedaan te hebben bij twee hoveniersbedrijven besloot Erwin Hart dat hij toe was aan een nieuwe uitdaging en dat het tijd werd om zijn eigen creativiteit en tuinvisie met tuinliefhebbers te delen. In jan 2000 heeft hij zijn eigen bedrijf Hoveniersbedrijf Hart in Alkmaar opgericht.

Een van de leuke dingen van een eigen bedrijf hebben is het contact met klanten en om hun wensen te inventariseren en dan vervolgens samen tot een prachtig tuinontwerp te komen en aan te leggen.

Hoe gaat Hoveniersbedrijf Hart uit Alkmaar te werk?

Wij werken als hovenier/tuinier in de omgeving van:
Alkmaar, Oudorp, Heerhugowaard, Limmen, Castricum, Bergen, Bergen aan zee, Uitgeest, Schoorl, Schagen, Heiloo, Langedijk, Koedijk, Hoorn, Obdam, Schagen, Groet

EEN VRIJBLIJVEND GESPREK:

In een vrijblijvend gesprek worden Uw wensen en uitgangspunten besproken, wat u wel en wat u niet in uw toekomstige tuin wilt en welke sfeer. Aan de hand van Uw wensen en uitgangspunten en onze creativiteit en tuinvisie gaat Hoveniersbedrijf Hart een schets maken van uw toekomstige tuin.

DE SCHETS

De schets geeft een duidelijke indeling van uw tuin weer met de bijbehorende bestrating, beplanting en de te gebruiken materialen.

HET EINDPLAN

Vervolgens wordt de schets aan u voorgelegd en bespreken we gezamenlijk of dit ontwerp aan uw wensen voldoet. Zonnodig wordt de schets aangepast naar aanleiding van ons gesprek.

Aan de hand van de aangepaste schets maken wij een definitief ontwerp en kostenplaatje zodat u niet voor verrassingen komt te staan.