Sierbestrating Heerhugowaard

Heeft u plannen om de bestrating in uw tuin te vernieuwen? Als u op zoek bent een bedrijf in sierbestrating Heerhugowaard, bent u bij Hoveniersbedrijf Hart aan het juiste adres. Wij werken al vele jaren met een all in prijs voor de sierbestrating in Heerhugowaard. Dit tot volle tevredenheid van onze klanten. Wij hanteren voor onze sierbestrating het hele jaar door zeer scherpe tarieven. Voor het berekenen van de all in prijzen voor sierbestrating hanteren wij vaste m2 prijzen, dit betekent dat de aankoopprijzen van zand en stenen hierbij inbegrepen zijn.

Voor sierbestrating Heerhugowaard bent u bij ons verzekerd van:

  • Zeer scherpe all in tarieven;
  • Altijd snelle service;
  • Inmiddels veel tevreden klanten in uw regio;
  • Inclusief 12 maanden garantie op verzakkingen;

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden voor sierbestrating voor in Heerhugowaard? Neem dan contact met ons op. Dit doet u door een e-mail te sturen naar info@hoveniersbedrijfhart.nl. Ook kunt u bellen naar 072 – 528 07 78. Hoveniersbedrijf Hart is gevestigd aan de Biesboschstraat 34 in Alkmaar.

Of bereken de all-in-prijs voor het aanleggen van de sierbestrating

Wat houdt sierbestrating Heerhugowaard bij ons in?

Zoals reeds genoemd, werken wij met een all in prijzen voor onze sierbestrating mogelijkheden. Hierbij hanteren wij een vaste m2 prijzen. In de all in prijs zijn de aankoopprijzen van zand, stenen, afvoer en aanleg kosten inbegrepen. De prijzen, die u van ons ontvangt zijn inclusief BTW. U kunt het dan ook beschouwen als een all in prijs voor het complete plaatje. Met onze mogelijkheden voor sierbestrating Heerhugowaard weet u dan ook altijd zeker wat de kosten zullen zijn voor uw nieuwe (sier)bestrating en staat u achteraf niet voor verrassingen.

Bij sierbestrating verzorgen wij het volgende:

  • De oude tegels of grond worden afgevoerd;
  • Er wordt nieuw zand in de tuin aangebracht;
  • Na het trillen wordt de sierbestrating aangebracht;
  • De patronen worden dicht geknipt of geslepen;
  • De sierbestrating wordt afgetrild en met zand dicht geveegd.

Op onze werkzaamheden voor sierbestrating Heerhugowaard zit 12 maanden garantie voor verzakkingen. Wij werken voor sierbestrating o.a. in Heerhugowaard, Alkmaar, Oudorp, Limmen, Castricum, Bergen, Bergen aan Zee, Uitgeest, Schagen, Schoorl, Heiloo, Langedijk, Koedijk, Hoorn en Obdam.

Voor meer informatie kunt u ons bellen of een aanvraag sturen via onze contactpagina.